Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Altered States

Altered States

28/05/2018 | Flixfilm

Se Altered States på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Ken Russell
Skuespillere: William Hurt, Blair Brown, Bob Balaban, Charles Haid
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En videnskabsmand på Harvard prøver at løse universets gåder og udsætter sig selv for ekstreme forsøg, der skaber uventede og alarmerende resultater.

Altered States (Eksperimentet) havde premiere på Netflix Danmark den 28. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Altered States på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Altered States (Eksperimentet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Altered States stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Altered States, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Altered States (Eksperimentet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar