Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Aluna

01/12/2014 | Flixfilm

Aluna på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure
Instruktion: Alan Ereira
Skuespillere: Mama Manuel Coronado, Alan Ereira, Francisca Zarabata
Spilletid: 89 min
Land: Colombia, United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Filmskaberen Alan Ereira går sammen med lederne af den gamle, colombianske Kogi-stamme for at forklare, hvordan verden skal beskytte sig mod en miljømæssig katastrofe.

Aluna havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aluna på YouTube.Se Aluna på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Aluna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aluna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aluna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aluna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar