Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Aluna

01/12/2014 | Flixfilm

Se Aluna på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure
Instruktør: Alan Ereira
Skuespillere: Mama Manuel Coronado, Alan Ereira, Francisca Zarabata, Mama Shibulata Zarabata
Spilletid: 89 min
Land: Colombia, UK
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Filmskaberen Alan Ereira går sammen med lederne af den gamle, colombianske Kogi-stamme for at forklare, hvordan verden skal beskytte sig mod en miljømæssig katastrofe.


Se Aluna på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAluna havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aluna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aluna herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aluna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aluna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar