Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

15/08/2021 | Flixfilm

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Mike Mitchell
Skuespillere: Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Da Alvin og de frække jordegern går ombord på et krydstogtskib for at opleve lidt afslapning, kommer de naturligvis i problemer ... og ender med at strande på en øde ø!

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked på YouTube.Se Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar