Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

07/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Music
Instruktør: Mike Mitchell
Skuespillere: Jason Lee, David Cross, Jenny Slate, Justin Long
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Resumé: Da Alvin og de frække jordegern går ombord på et krydstogtskib for at opleve lidt afslapning, kommer de naturligvis i problemer ... og ender med at strande på en øde ø!


Se Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar