Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

07/10/2016 | Flixfilm

Se Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Music
Instruktør: Mike Mitchell
Skuespillere: Jason Lee, David Cross, Jenny Slate, Justin Long
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Da Alvin og de frække jordegern går ombord på et krydstogtskib for at opleve lidt afslapning, kommer de naturligvis i problemer ... og ender med at strande på en øde ø!


Se Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlvin and the Chipmunks: Chipwrecked havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar