Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

01/04/2018 | Flixfilm

Se Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Animation, Comedy, Family, Horror, Music, Sci-Fi
Instruktør: Kathi Castillo
Skuespillere: Ross Bagdasarian Jr., Janice Karman, Michael Bell, Jim Meskimen
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I en forlystelsespark finder Alvin, Simon og Theodore vej til Frankensteins slot, hvor de møder det berømte monster!


Se Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlvin and the Chipmunks Meet Frankenstein havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar