Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

01/04/2018 | Flixfilm

Se Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Animation, Comedy, Family, Horror, Music, Sci-Fi
Instruktør: Kathi Castillo
Skuespillere: Ross Bagdasarian Jr., Janice Karman, Michael Bell, Jim Meskimen
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I en forlystelsespark finder Alvin, Simon og Theodore vej til Frankensteins slot, hvor de møder det berømte monster!

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar