Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Animation, Comedy, Family, Horror, Music, Sci-Fi
Instruktør: Kathi Castillo
Skuespillere: Ross Bagdasarian Jr., Janice Karman, Michael Bell, Jim Meskimen
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: I en forlystelsespark finder Alvin, Simon og Theodore vej til Frankensteins slot, hvor de møder det berømte monster!


Se Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar