Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1999
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: Kathi Castillo
Skuespillere: Ross Bagdasarian Jr., Janice Karman, Michael Bell, Jim Meskimen
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: I en forlystelsespark finder Alvin, Simon og Theodore vej til Frankensteins slot, hvor de møder det berømte monster!


Se Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein herunder:Fra premieredatoen (1. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar