Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

09/01/2020 | Flixfilm

Se Alvin and the Chipmunks: The Road Chip på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Music
Instruktør: Walt Becker
Skuespillere: Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: I denne komiske efterfølger er de tre pelsede venner Alvin, Simon og Theodore på tur tværs over USA for at forhindre deres beskytter, Dave, i at fri til sin kæreste.


Se Alvin and the Chipmunks: The Road Chip på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlvin and the Chipmunks: The Road Chip (Alvin og de frække jordegern: På farten) havde premiere på Netflix Danmark den 9. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (Alvin og de frække jordegern: På farten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvin and the Chipmunks: The Road Chip herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (Alvin og de frække jordegern: På farten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks: The Road Chip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

  1. sigrid - kl. 15:26, 09-01-2020:

    kan den ikke være på dansk jeg kan ikke English ?

    Skriv kommentar