Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

01/11/2016 | Flixfilm

Se Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Music
Instruktør: Betty Thomas
Skuespillere: Zachary Levi, David Cross, Jason Lee, Justin Long
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Alvin, Simon og Theodore er tilbage sammen med deres nedslidte manager, Dave, og denne gang får de konkurrence ? The Chipettes.


Se Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlvin and the Chipmunks: The Squeakquel havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar