Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

15/08/2021 | Flixfilm

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Betty Thomas
Skuespillere: Jason Lee, Zachary Levi, David Cross
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Alvin, Simon og Theodore er tilbage sammen med deres nedslidte manager, Dave, og denne gang får de konkurrence ? The Chipettes.

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel på YouTube.Se Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar