Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks

Alvin and the Chipmunks

07/03/2018

Se Alvin and the Chipmunks på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Music
Instruktør: Tim Hill
Skuespillere: Jason Lee, David Cross, Cameron Richardson, Jane Lynch
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish, Japanese
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: I denne animerede film møder Alvin og de frække jordegern deres kommende manager – en kriseramt sangskriver ved navn Dave Seville – for første gang.


Se Alvin and the Chipmunks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alvin and the Chipmunks havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvin and the Chipmunks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alvin and the Chipmunks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar