Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvin and the Chipmunks

Alvin and the Chipmunks

07/03/2018 | Flixfilm

Se Alvin and the Chipmunks på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Tim Hill
Skuespillere: Jason Lee, Ross Bagdasarian Jr., Janice Karman
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English, French, Spanish, Japanese
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I denne animerede film møder Alvin og de frække jordegern deres kommende manager – en kriseramt sangskriver ved navn Dave Seville – for første gang.

Alvin and the Chipmunks havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alvin and the Chipmunks på YouTube.Se Alvin and the Chipmunks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alvin and the Chipmunks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvin and the Chipmunks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alvin and the Chipmunks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alvin and the Chipmunks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar