Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvinnn!!! And the Chipmunks

Alvinnn!!! And the Chipmunks

01/10/2019 | Flixfilm

Alvinnn!!! And the Chipmunks på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et ungt musikalsk jordegern og hans brødre, der vokser op hos deres menneskefar, laver ballade og får mange værdifulde lærestreger undervejs.Se Alvinnn!!! And the Chipmunks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Alvinnn!!! And the Chipmunks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alvinnn!!! And the Chipmunks på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Alvinnn!!! And the Chipmunks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvinnn!!! And the Chipmunks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alvinnn!!! And the Chipmunks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alvinnn!!! And the Chipmunks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar