Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alvinnn!!! And the Chipmunks

Alvinnn!!! And the Chipmunks

01/10/2019

Se Alvinnn!!! And the Chipmunks på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Et ungt musikalsk jordegern og hans brødre, der vokser op hos deres menneskefar, laver ballade og får mange værdifulde lærestreger undervejs.


Se Alvinnn!!! And the Chipmunks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alvinnn!!! And the Chipmunks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Alvinnn!!! And the Chipmunks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alvinnn!!! And the Chipmunks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alvinnn!!! And the Chipmunks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alvinnn!!! And the Chipmunks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar