Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Always A Witch

Always A Witch

28/02/2020 | Flixfilm

Se Always A Witch på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Angely Gaviria, Sofía Araújo, Dylan Fuentes, Dubán Andrés Prado
Spilletid: 40 min
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En ung heks fra det 17. århundrede rejser til fremtiden for at redde den mand, hun elsker, men først må hun vænne sig til nutidens Cartagena og besejre en ond rival.


Se Always A Witch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlways A Witch (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Always A Witch (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Always A Witch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Always A Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Always A Witch (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar