Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Always A Witch

Always A Witch

28/02/2020 | Flixfilm

Always A Witch på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sofía Araujo Mejía, Angely Gaviria, Sofía Araújo
Spilletid: 1 min
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En ung heks fra det 17. århundrede rejser til fremtiden for at redde den mand, hun elsker, men først må hun vænne sig til nutidens Cartagena og besejre en ond rival.Se Always A Witch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Always A Witch (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Always A Witch på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Always A Witch (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Always A Witch (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Always A Witch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Always A Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar