Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Always Be My Maybe

Always Be My Maybe

31/05/2019 | Flixfilm

Always Be My Maybe på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Nahnatchka Khan
Skuespillere: Ali Wong, Randall Park, James Saito
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Sasha, en kendte kok, genforenes med barndomskæresten, musikeren Marcus, efter 15 år. Gnisten er der stadig, men de har svært ved at tilpasse sig hinandens liv.Se Always Be My Maybe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Always Be My Maybe havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Always Be My Maybe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Always Be My Maybe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Always Be My Maybe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Always Be My Maybe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Always Be My Maybe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar