Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Always Be My Maybe

Always Be My Maybe

31/05/2019 | Flixfilm

Se Always Be My Maybe på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Nahnatchka Khan
Skuespillere: Ali Wong, Randall Park, James Saito, Michelle Buteau
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Sasha, en kendte kok, genforenes med barndomskæresten, musikeren Marcus, efter 15 år. Gnisten er der stadig, men de har svært ved at tilpasse sig hinandens liv.


Se Always Be My Maybe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlways Be My Maybe havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Always Be My Maybe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Always Be My Maybe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Always Be My Maybe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Always Be My Maybe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar