Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Always Shine

Always Shine

01/05/2023 | Flixfilm

Always Shine på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Sophia Takal
Skuespillere: Mackenzie Davis, Caitlin FitzGerald, Lawrence Michael Levine
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: To kvinder med forskellig grad af skuespillersucces tager på roadtrip for at reparere deres venskab. Kan de modstå at genoptage deres ulmende vrede?Se Always Shine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Always Shine havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Always Shine på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Always Shine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Always Shine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Always Shine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Always Shine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar