Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amalia en el otoño

Amalia en el otoño

02/11/2022 | Flixfilm

Amalia en el otoño på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en ældre enke tvinges på plejehjem i Madrid af sin datter kort efter pandemiens udbrud, tager hun sit liv op til overvejelse.

Amalia en el otoño havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amalia en el otoño på YouTube.Se Amalia en el otoño på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Amalia en el otoño ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amalia en el otoño stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amalia en el otoño, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amalia en el otoño er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar