Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Amanda Knox: Skyldig eller uskyldig?

Amanda Knox: Skyldig eller uskyldig?

10/09/2016 | Flixfilm

amanda-knox-netflix-danmark-dokumentarMange sad klinet til skærmen og fulgte Steven Averys kamp i Making A Murderer. Nu er er der godt nyt til alle true-crime fans, da dokumentaren om Amanda Knox snart rammer Netflix Danmark. En historie og retssag, som bød på næsten ligeså mange hovedrystende krumspring og handlinger. Dokumentaren kan streames fra 30. september.

Den britiske udvekslingsstudent, Meredith Kercher, blev i november 2007 fundet halvnøgen og dræbt i den studiebolig, som hun og veninden Amanda Knox havde lejet sammen i den italienske by Perugia. Meredith var blevet stukket 47 gange med mindst to forskellige knive, og hun havde fået skåret halsen over.

Amanda Knox blev hurtigt fremstillet som gerningsmanden samme med hendes italienske kæreste Raffaele Sollecito. De begge nægtede sig dog skyldige, men ifølge anklagerne skulle mordet være sex-relateret og især Amanda blev i retten fremstillet som en “sex-fikseret pige med hang til at blande alkohol og stoffer med vild sex”. Amanda Knox blev kendt skyldig to gange og blev frikendt to gange.

LÆS OGSÅ   Nu kommer den kontroversielle Peter Madsen-dokumentar 'Into the Deep' på Netflix

I dag er hun på fri fod, men gjorde hun det eller ej? Dokumentaren fra Netflix kommer nærmere historien og har udsendt to trailere, som kan ses nederst i artiklen, der viser Amanda Knox fra en skyldig og uskyldig side.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dokumentaren er produceret af danske Mette Heide og instrueret af Rod Blackhurst og Brian McGinn, som blandt andet er anerkendt for sit arbejde med Netflix-serien Chef’s Table.

Se dokumentaren Amanda Knox på Netflix Danmark fra 30. september.

Uskyldig:

Skyldig:1 kommentar til Amanda Knox: Skyldig eller uskyldig?

 1. thomas - kl. 19:59, 11-09-2016:

  To be …
  or
  not to be…………………….
  That´s the question, right ??

  Men, jeg tror ikke hun er helt stue-ren, fordi som set i tv, og læst, kunne det tyde på en vild leg, som er gået galt….
  Jeg tror aldrig vi får hele sandheden og vide………….Desværre.

Skriv kommentar