Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amanda Knox

Amanda Knox

30/09/2016 | Flixfilm

Amanda Knox på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Rod Blackhurst, Brian McGinn
Skuespillere: Amanda Knox, Meredith Kercher, Raffaele Sollecito
Spilletid: 92 min
Land: Denmark, United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Hun blev to gange dømt og frikendt for mord. Amanda Knox og personerne tættest på hende taler ud i denne tankevækkende dokumentar.

Amanda Knox havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amanda Knox på YouTube.Se Amanda Knox på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Amanda Knox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amanda Knox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amanda Knox, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amanda Knox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar