Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amanda Knox

Amanda Knox

30/09/2016 | Flixfilm

Se Amanda Knox på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Rod Blackhurst, Brian McGinn
Skuespillere: Amanda Knox, Meredith Kercher, Raffaele Sollecito, Giuliano Mignini
Spilletid: 92 min
Land: Denmark, USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Hun blev to gange dømt og frikendt for mord. Amanda Knox og personerne tættest på hende taler ud i denne tankevækkende dokumentar.


Se Amanda Knox på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmanda Knox havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amanda Knox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amanda Knox herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amanda Knox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amanda Knox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar