Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amar Akbar & Tony

Amar Akbar & Tony

20/06/2017 | Flixfilm

Se Amar Akbar & Tony på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Nadirsha
Skuespillere: Prithviraj Sukumaran, Jayasurya, Indrajith Sukumaran, Namitha Pramod
Spilletid: 140 min
Land: India
Sprog: Malayalam
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Broderskabet mellem tre barndomsvenner – en sikh, en muslim og en katolik – kommer på prøve af voksenlivets ofte komiske absurditeter.


Se Amar Akbar & Tony på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Amar Akbar & Tony havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amar Akbar & Tony ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Amar Akbar & Tony:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amar Akbar & Tony er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amar Akbar & Tony stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar