Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amar’s Hands

Amar’s Hands

25/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Amar’s Hands på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Short, Biography
Instruktør: Andrew Hinton
Skuespillere: N/A
Spilletid: 10 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: For at opfylde sin mands drøm om at bygge et hus, sender en enke sine fem børn til Cairo for at tjene penge. Her kommer de på prøve på grund af deres fattigdom.


Se Amar’s Hands på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Amar’s Hands havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amar’s Hands ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amar’s Hands herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amar’s Hands er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amar’s Hands stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar