Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amar’s Hands

Amar’s Hands

25/04/2019 | Flixfilm

Se Amar’s Hands på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Short, Biography
Instruktør: Andrew Hinton
Skuespillere: N/A
Spilletid: 10 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Handling: For at opfylde sin mands drøm om at bygge et hus, sender en enke sine fem børn til Cairo for at tjene penge. Her kommer de på prøve på grund af deres fattigdom.

Amar’s Hands havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Amar’s Hands på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Amar’s Hands ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amar’s Hands stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amar’s Hands, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amar’s Hands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar