Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Amateur

06/04/2018 | Flixfilm

Se Amateur på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Ryan Koo
Skuespillere: Michael Rainey Jr., Tekola Cornetet, Hanna Longo, Walter Anaruk
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Efter at være blevet optaget på en eliteskole bliver et 14-årigt basketballfænomen konfronteret med korruption og grådighed i amatørsport.


Se Amateur på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Amateur havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amateur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Amateur:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amateur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amateur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar