Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amazing Interiors

Amazing Interiors

20/07/2018 | Flixfilm

Se Amazing Interiors på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Wesley Cannon, Nicholas Laschkewitsch, Will Pemble, John Teall
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Mød excentriske boligejere, hvis umiddelbart almindelige hjem viser sig at være fulde af overraskelser, lige fra en rutsjebane i baghaven til et indendørs akvarium.


Se Amazing Interiors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmazing Interiors (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amazing Interiors (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amazing Interiors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amazing Interiors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amazing Interiors (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar