Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Amazone

31/07/2021 | Flixfilm

Amazone på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Nicole Védrès
Skuespillere: Nicole Védrès
Spilletid: 4 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: En mand, der er blevet skilt otte gange, flytter til Amazonas. Oppe i trætoppene finder han en mystisk ung pige, der påstår, hun er fra rummet.Se Amazone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Amazone havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amazone på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Amazone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amazone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amazone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amazone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar