Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amazons and Gladiators

Amazons and Gladiators

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Amazons and Gladiators på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Action, Adventure
Instruktør: Zachary Weintraub
Skuespillere: Patrick Bergin, Jennifer Rubin, Richard Norton, Nichole Hiltz
Spilletid: 94 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Resumé: Julius Cæsars hær myrder forældrene til 12-årige Serena og hendes søster, og de sælges som slaver. Serena undslipper og vil hævne sine forældre og sin søsters skæbne.


Se Amazons and Gladiators på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Amazons and Gladiators havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amazons and Gladiators ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amazons and Gladiators herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amazons and Gladiators er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amazons and Gladiators stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar