Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amazons and Gladiators

Amazons and Gladiators

15/11/2013 | Flixfilm

Se Amazons and Gladiators på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Action, Adventure
Instruktør: Zachary Weintraub
Skuespillere: Patrick Bergin, Jennifer Rubin, Richard Norton, Nichole Hiltz
Spilletid: 94 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Beskrivelse: Julius Cæsars hær myrder forældrene til 12-årige Serena og hendes søster, og de sælges som slaver. Serena undslipper og vil hævne sine forældre og sin søsters skæbne.


Se Amazons and Gladiators på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmazons and Gladiators havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amazons and Gladiators ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amazons and Gladiators herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amazons and Gladiators er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amazons and Gladiators stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar