Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Amber

31/12/2013 | Flixfilm

Se Amber på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eva Birthistle, David Murray, Lauryn Canny, Levi O'Sullivan
Spilletid: 52 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Ben og Sarah Bailey er netop separerede og får vendt op og ned på tilværelsen, da deres datter Amber en aften ikke vender hjem.


Se Amber på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmber havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amber ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amber herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amber er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amber stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar