Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ambulancen

Ambulancen

06/02/2015 | Flixfilm

Ambulancen på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Documentary
Instruktion: Martin Barnewitz
Skuespillere: Helle Fagralid, Paw Henriksen, Thomas Bo Larsen
Spilletid: 25 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Et bankrøveri, der skal sikre deres mor en vigtig operation, går galt, og Tim og Frank flygter i en ambulance! I Ambulancen er der flugt, action, humor – og ustabile hjerter!

Ambulancen havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ambulancen på YouTube.Se Ambulancen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ambulancen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ambulancen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ambulancen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ambulancen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar