Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amelie From Monmatre

Amelie From Monmatre

15/12/2014 | Flixfilm

Amelie From Monmatre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da den drillesyge Amélie finder en legetøjsskat i sin lejlighed, bliver hun inspireret til at levere tingene tilbage til deres oprindelige ejer.Se Amelie From Monmatre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Amelie From Monmatre havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Amelie From Monmatre på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Amelie From Monmatre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amelie From Monmatre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amelie From Monmatre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amelie From Monmatre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar