Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amelie From Monmatre

Amelie From Monmatre

15/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Amelie From Monmatre på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da den drillesyge Amélie finder en legetøjsskat i sin lejlighed, bliver hun inspireret til at levere tingene tilbage til deres oprindelige ejer.


Se Amelie From Monmatre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Amelie From Monmatre havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Amelie From Monmatre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Amelie From Monmatre herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Amelie From Monmatre er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amelie From Monmatre stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar