Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Amend: The Fight for America

Amend: The Fight for America

17/02/2021 | Flixfilm

Se Amend: The Fight for America på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Noveen Crumbie, Will Smith, Bryan Stevenson, Larry Wilmore
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Will Smith tager udgangspunkt i det 14. forfatningstillæg i denne undersøgelse af den lange kamp, ofte på liv og død, for borgerrettigheder i USA.

Amend: The Fight for America (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Amend: The Fight for America på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Amend: The Fight for America (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Amend: The Fight for America (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Amend: The Fight for America, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Amend: The Fight for America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar