Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » America, Here We Come!

America, Here We Come!

03/03/2021 | Flixfilm

America, Here We Come! på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Razvan Savescu
Skuespillere: Alina Berzunteanu, Alexandru Bindea, Andreea Birsan
Spilletid: 90 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En rumænsk teatergruppe, der drømmer om at optræde i USA, kommer til New York, hvor de møder en lokal agent, der lover dem en stor turné.

America, Here We Come! havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til America, Here We Come! på YouTube.Se America, Here We Come! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om America, Here We Come! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at America, Here We Come! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame America, Here We Come!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til America, Here We Come! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar