Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » America, Here We Come!

America, Here We Come!

03/03/2021 | Flixfilm

Se America, Here We Come! på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Razvan Savescu
Skuespillere: Alina Berzunteanu, Alexandru Bindea, Andreea Birsan, Ioana Blaj
Spilletid: 90 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En rumænsk teatergruppe, der drømmer om at optræde i USA, kommer til New York, hvor de møder en lokal agent, der lover dem en stor turné.

America, Here We Come! havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se America, Here We Come! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om America, Here We Come! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at America, Here We Come! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame America, Here We Come!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til America, Here We Come! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar