Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » America: The Motion Picture

America: The Motion Picture

30/06/2021 | Flixfilm

Se America: The Motion Picture på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Matt Thompson
Skuespillere: Channing Tatum, Jason Mantzoukas, Olivia Munn
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Bevæbnet med kædesav går George Washington sammen med den ølglade Sam Adams om at gøre det af med briterne i en underfundig parodi på den amerikanske revolution.

America: The Motion Picture havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til America: The Motion Picture på YouTube.Se America: The Motion Picture på NetflixAnmeldelse: America: The Motion Picture

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om America: The Motion Picture ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at America: The Motion Picture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame America: The Motion Picture, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til America: The Motion Picture er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar