Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » America Unplugged

America Unplugged

21/03/2017 | Flixfilm

Se America Unplugged på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: James Davison
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Denne serie portrætterer amerikanere, der har valgt at eksistere uden forbindelse til samfundet, være selvforsynende og leve uden moderne hjælpemidler.


Se America Unplugged på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerica Unplugged (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om America Unplugged (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til America Unplugged herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til America Unplugged er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at America Unplugged (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar