Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » America Unplugged

America Unplugged

21/03/2017 | Ingen kommentarer

Se America Unplugged på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Denne serie portrætterer amerikanere, der har valgt at eksistere uden forbindelse til samfundet, være selvforsynende og leve uden moderne hjælpemidler.


Se America Unplugged på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


America Unplugged (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om America Unplugged (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til America Unplugged herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til America Unplugged er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at America Unplugged (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar