Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Anarchist

American Anarchist

23/06/2017 | Flixfilm

Se American Anarchist på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Charlie Siskel
Skuespillere: William Powell, Charlie Siskel, Ochan Kusuma-Powell, Jeff Nightbyrd
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Denne dokumentarfilm portrætterer William Powell, der som 19-årig i 1970 skrev "Anarkistens Kogebog", og som på sine ældre dage fortrød sine handlinger.


Se American Anarchist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Anarchist havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Anarchist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til American Anarchist:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Anarchist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Anarchist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar