Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Assassin

American Assassin

02/02/2015 | Flixfilm

American Assassin på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Michael Cuesta
Skuespillere: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Arabic, Polish, Turkish, Russian, Italian, Persian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da den nyuddannede Mitch Rapp lider et tragisk tab under et terrorangreb, kommer hans blinde hævntørst i CIA's søgelys.

American Assassin havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Assassin på YouTube.Se American Assassin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Assassin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Assassin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Assassin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Assassin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar