Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Assassin

American Assassin

23/08/2019 | Flixfilm

Se American Assassin på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Michael Cuesta
Skuespillere: Dylan O'Brien, Charlotte Vega, Christopher Bomford, Chris Webster
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Arabic, Polish, Turkish, Russian, Italian, Persian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da den nyuddannede Mitch Rapp lider et tragisk tab under et terrorangreb, kommer hans blinde hævntørst i CIA's søgelys.


Se American Assassin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Assassin havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Assassin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til American Assassin:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Assassin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Assassin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar