Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Beauty

American Beauty

01/01/2020 | Flixfilm

Se American Beauty på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama
Instruktør: Sam Mendes
Skuespillere: Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, Wes Bentley
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: American Beauty handler om et helt almindeligt par, hvis dødsdømte ægteskab giver anledning til store forandringer i det ellers så perfekte nabolag.


Se American Beauty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Beauty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar