Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The People v. O.J. Simpson: American Crime Story

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story

15/02/2017 | Flixfilm

Se The People v. O.J. Simpson: American Crime Story på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Paulson, Brad Simpson, Sterling K. Brown, Nina Jacobson
Spilletid: 5 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Retssagen, hvor O.J. Simpson var anklaget for dobbeltmord, kaldet århundredets retssag, er dramatiseret, så den ses både fra anklagemyndigheden og forsvarets perspektiv.


Se The People v. O.J. Simpson: American Crime Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe People v. O.J. Simpson: American Crime Story havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The People v. O.J. Simpson: American Crime Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The People v. O.J. Simpson: American Crime Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The People v. O.J. Simpson: American Crime Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The People v. O.J. Simpson: American Crime Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The People v. O.J. Simpson: American Crime Story

  1. Ida - kl. 20:53, 17-01-2018:

    Sæson 2, der handler om Gianni Versace og hans morder Andrew Cunanan, har præmiere I aften, den 17 januar 2018, i USA. Nogen ide om hvornår sæson 2 kommer på dansk Netflix?

    Skriv kommentar