Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Crime Story

American Crime Story

21/12/2018 | Ingen kommentarer

Se American Crime Story på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Paulson, Annaleigh Ashford, Sterling K. Brown, Kenneth Choi
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Denne antologiserie dramatiserer historiske kriminalsager i USA, herunder retssagen mod O.J. Simpson og Andrew Cunanans seriemord i 1997.


Se American Crime Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Crime Story (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Crime Story (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Crime Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Crime Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Crime Story (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar