Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Experience: The Battle of Chosin

American Experience: The Battle of Chosin

02/05/2018 | Flixfilm

Se American Experience: The Battle of Chosin på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Koreakrigen har været i gang i månedsvis, og amerikanske soldater ved Chosin i Nordkorea kæmper et blodigt vinterslag, der ændrer konfliktens kurs.


Se American Experience: The Battle of Chosin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Experience: The Battle of Chosin havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Experience: The Battle of Chosin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Experience: The Battle of Chosin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Experience: The Battle of Chosin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Experience: The Battle of Chosin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar