Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Experience: The Circus

American Experience: The Circus

02/05/2019 | Ingen kommentarer

Se American Experience: The Circus på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En udforskning af amerikansk cirkus, da skuespillet udviklede sig fra en simpel forestilling til et kulturarrangement og til sidst en døende race.


Se American Experience: The Circus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Experience: The Circus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Experience: The Circus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Experience: The Circus herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Experience: The Circus er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Experience: The Circus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar