Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Experience: The Circus

American Experience: The Circus

02/05/2019 | Flixfilm

Se American Experience: The Circus på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En udforskning af amerikansk cirkus, da skuespillet udviklede sig fra en simpel forestilling til et kulturarrangement og til sidst en døende race.


Se American Experience: The Circus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Experience: The Circus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Experience: The Circus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Experience: The Circus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Experience: The Circus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Experience: The Circus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar