Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Experience: The Circus

American Experience: The Circus

02/05/2019 | Ingen kommentarer

Se American Experience: The Circus på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En udforskning af amerikansk cirkus, da skuespillet udviklede sig fra en simpel forestilling til et kulturarrangement og til sidst en døende race.


Se American Experience: The Circus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Experience: The Circus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Experience: The Circus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Experience: The Circus herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Experience: The Circus er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Experience: The Circus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore