Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Experience: The Island Murder

American Experience: The Island Murder

01/05/2019 | Ingen kommentarer

Se American Experience: The Island Murder på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I 1931 splittede en ung flådehustru Hawaii ad i et racespørgsmål, da hun påstod, at hun var blevet voldtaget af en gruppe ikke-hvide øboere.


Se American Experience: The Island Murder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Experience: The Island Murder (Mordet på Hawaii) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Experience: The Island Murder (Mordet på Hawaii) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Experience: The Island Murder herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Experience: The Island Murder (Mordet på Hawaii) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Experience: The Island Murder stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar