Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Factory: A Conversation with the Obamas

American Factory: A Conversation with the Obamas

21/08/2019 | Flixfilm

Se American Factory: A Conversation with the Obamas på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steven Bognar, Barack Obama, Michelle Obama, Julia Reichert
Spilletid: 10 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Barack og Michelle Obama taler med instruktørerne Steven Bognar og Julia Reichert om dokumentarfilmen og vigtigheden af historiefortælling.


Se American Factory: A Conversation with the Obamas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Factory: A Conversation with the Obamas (En samtale med Barack og Michelle Obama) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Factory: A Conversation with the Obamas (En samtale med Barack og Michelle Obama) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til American Factory: A Conversation with the Obamas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Factory: A Conversation with the Obamas (En samtale med Barack og Michelle Obama) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Factory: A Conversation with the Obamas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar