Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Factory: A Conversation with the Obamas

American Factory: A Conversation with the Obamas

21/08/2019 | Flixfilm

American Factory: A Conversation with the Obamas på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: N/A
Skuespillere: Steven Bognar, Barack Obama, Michelle Obama
Spilletid: 10 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Barack og Michelle Obama taler med instruktørerne Steven Bognar og Julia Reichert om dokumentarfilmen og vigtigheden af historiefortælling.

American Factory: A Conversation with the Obamas (En samtale med Barack og Michelle Obama) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Factory: A Conversation with the Obamas på YouTube.Se American Factory: A Conversation with the Obamas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Factory: A Conversation with the Obamas (En samtale med Barack og Michelle Obama) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Factory: A Conversation with the Obamas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Factory: A Conversation with the Obamas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Factory: A Conversation with the Obamas (En samtale med Barack og Michelle Obama) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar