Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Factory

American Factory

21/08/2019 | Flixfilm

Se American Factory på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Steven Bognar, Julia Reichert
Skuespillere: Junming 'Jimmy' Wang, Robert Allen, Sherrod Brown
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne dokumentar vokser håbet, da et kinesisk firma genåbner en nedlukket fabrik i Ohio. Men et kultursammenstød truer med at knuse den amerikanske drøm.

American Factory havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se American Factory på NetflixAnmeldelse: American Factory

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Factory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Factory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Factory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Factory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar