Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Factory

American Factory

21/08/2019 | Flixfilm

American Factory på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Steven Bognar, Julia Reichert
Skuespillere: Junming 'Jimmy' Wang, Robert Allen, Sherrod Brown
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne dokumentar vokser håbet, da et kinesisk firma genåbner en nedlukket fabrik i Ohio. Men et kultursammenstød truer med at knuse den amerikanske drøm.

American Factory havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Factory på YouTube.Se American Factory på NetflixAnmeldelse: American Factory

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Factory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Factory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Factory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Factory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar