Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Factory

American Factory

21/08/2019 | Flixfilm

Se American Factory på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Steven Bognar, Julia Reichert
Skuespillere: Junming 'Jimmy' Wang, Robert Allen, Sherrod Brown, Dave Burrows
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I denne dokumentar vokser håbet, da et kinesisk firma genåbner en nedlukket fabrik i Ohio. Men et kultursammenstød truer med at knuse den amerikanske drøm.


Se American Factory på Netflix

Anmeldelse: American Factory

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Factory havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Factory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til American Factory:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Factory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Factory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar