Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Gangster

American Gangster

29/08/2018 | Ingen kommentarer

Se American Gangster på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, Josh Brolin
Spilletid: 157 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Thai, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: En udstødt betjent fra New York får til opgave at bekæmpe Harlems narkobaron, Frank Lucas, hvis liv er inspirationen bag denne delvist biografiske film.


Se American Gangster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Gangster havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Gangster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Gangster herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Gangster er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Gangster stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar