Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Gangster

American Gangster

29/08/2018 | Flixfilm

Se American Gangster på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, Josh Brolin
Spilletid: 157 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Thai, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En udstødt betjent fra New York får til opgave at bekæmpe Harlems narkobaron, Frank Lucas, hvis liv er inspirationen bag denne delvist biografiske film.


Se American Gangster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Gangster havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Gangster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Gangster herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Gangster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Gangster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar