Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Graffiti

American Graffiti

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se American Graffiti på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Richard Dreyfuss, Ron Howard, Paul Le Mat, Charles Martin Smith
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Aftenen før to af dem starter på college, kører fire high school-venner rundt i byen med to ting for øje: piger og drengestreger. En klassisk film om at blive voksen.


Se American Graffiti på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Graffiti (Sidste nat med kliken) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Graffiti (Sidste nat med kliken) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Graffiti herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Graffiti (Sidste nat med kliken) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Graffiti stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar