Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

American Graffiti

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se American Graffiti på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Richard Dreyfuss, Ron Howard, Paul Le Mat, Charles Martin Smith
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: Aftenen før to af dem starter på college, kører fire high school-venner rundt i byen med to ting for øje: piger og drengestreger. En klassisk film om at blive voksen.


Se American Graffiti på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Graffiti (Sidste nat med kliken) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Graffiti (Sidste nat med kliken) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Graffiti herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til American Graffiti (Sidste nat med kliken) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at American Graffiti stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore