Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Heist

American Heist

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se American Heist på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Sarik Andreasyan
Skuespillere: Hayden Christensen, Adrien Brody, Jordana Brewster, Akon
Spilletid: 94 min
Land: Canada, Luxembourg
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: En tidligere kriminel er lige ved at få sit liv tilbage på sporet, da hans storebror bliver løsladt fra fængslet og trækker ham ind i underverdenen for ét sidste kup.


Se American Heist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Heist havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Heist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Heist herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Heist er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar