Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Heist

American Heist

01/02/2017 | Flixfilm

Se American Heist på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Sarik Andreasyan
Skuespillere: Hayden Christensen, Earl Minor, Adrien Brody
Spilletid: 94 min
Land: Canada, Luxembourg
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En tidligere kriminel er lige ved at få sit liv tilbage på sporet, da hans storebror bliver løsladt fra fængslet og trækker ham ind i underverdenen for ét sidste kup.

American Heist havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se American Heist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Heist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Heist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar