Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American High School

American High School

15/12/2015 | Flixfilm

American High School på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktion: Sean Patrick Cannon
Skuespillere: Talan Torriero, Jillian Murray, Aubrey O'Day, Nikki Ziering
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.4

Handling: Skoleåret er ved at være slut, og en kommende student må takle ægteskabets udfordringer og en rivals planer om at blive afslutningsfestens dronning.

American High School havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American High School på YouTube.Se American High School på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American High School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American High School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American High School, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American High School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar