Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American High School

American High School

15/12/2015 | Flixfilm

Se American High School på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Sean Patrick Cannon
Skuespillere: Talan Torriero, Jillian Murray, Aubrey O'Day, Nikki Ziering
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.4

Beskrivelse: Skoleåret er ved at være slut, og en kommende student må takle ægteskabets udfordringer og en rivals planer om at blive afslutningsfestens dronning.


Se American High School på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican High School havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American High School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American High School herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American High School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American High School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar