Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American High School

American High School

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se American High School på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Sean Patrick Cannon
Skuespillere: Talan Torriero, Jillian Murray, Aubrey O'Day, Nikki Ziering
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.5

Resumé: Skoleåret er ved at være slut, og en kommende student må takle ægteskabets udfordringer og en rivals planer om at blive afslutningsfestens dronning.


Se American High School på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American High School havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American High School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American High School herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American High School er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American High School stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar