Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American History X

American History X

02/02/2020 | Flixfilm

Se American History X på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama
Instruktør: Tony Kaye
Skuespillere: Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'Angelo, Jennifer Lien
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: En nynazist bliver fængslet for mord, og da han kommer ud, er han et nyt menneske. Men kan han forhindre sin lillebror i at følge i hans fodspor?


Se American History X på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican History X havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American History X ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American History X herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American History X er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American History X stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar