Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American History X

American History X

02/02/2020 | Flixfilm

American History X på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Tony Kaye
Skuespillere: Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'Angelo
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En nynazist bliver fængslet for mord, og da han kommer ud, er han et nyt menneske. Men kan han forhindre sin lillebror i at følge i hans fodspor?

American History X havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American History X på YouTube.Se American History X på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American History X ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American History X stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American History X, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American History X er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar