Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American History X

American History X

28/12/2016 | Ingen kommentarer

Se American History X på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama
Instruktør: Tony Kaye
Skuespillere: Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'Angelo, Jennifer Lien
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: En nynazist bliver fængslet for mord, og da han kommer ud, er han et nyt menneske. Men kan han forhindre sin lillebror i at følge i hans fodspor?


Se American History X på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American History X havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American History X ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American History X herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American History X er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American History X stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore