Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » American Horror Story: Freak Show snart på Netflix

American Horror Story: Freak Show snart på Netflix

07/11/2015 | Flixfilm

american horror story freak show netflix danmark sæson 4Fjerde sæson af den amerikanske gyser-serie American Horror Story får premiere på Netflix Danmark d. 1. december. Det oplyser Netflix i en mail til Flixfilm.

American Horror Story sæson 4 har navnet Freak Show og fortæller historien om et af de få tilbageværende freak shows, som rejste rundt i USA i 1952. Amerikanerne har dog fået andre interesser og det er ikke længe populært at se på freaks, og derfor kæmper showet for at overleve. Blandt cirkussets artister finder man bl.a. den skæggede dame, en stærk mand, en tre-brystet hermafrodit samt tvillingesøstrene Bette og Dot Tattler.

Hver sæson af American Horror Story er en afsluttende fortælling med flere af de samme skuespillere, herunder Golden Globe-vinderen Jessica Lange, Lily Rabe og Naomi Grossman, som alle gentager deres roller fra seriens tidligere sæsoner.

Selvom horror-serier normalt ikke plejer at høste mange priser ved prisuddelinger, har American Horror Story alligevel formået at fange både kritikere og seere. Det er således blevet til mere end 180 nomineringer hvoraf serien har vundet 40 priser med hjem, herunder Golden Globes og Emmys. Næsten 4 millioner mennesker ser også med hver uge, når serien løber over skærmen på amerikansk tv.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: '1899' – sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Grundet serien succes er det også blevet besluttet at lave en sæson 6, mens sæson 5, der kaldes Hotel, netop nu vises i USA. Det forventes dog ikke, at American Horror Story: Hotel kommer på Netflix før i 2016.

De første tre sæsoner; Murder House, Asylum og Coven kan alle ses på streamingtjenesten Netflix allerede i dag, mens American Horror Story sæson 4: Freak Show kan ses på Netflix Danmark fra 1. december.Skriv kommentar