Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘American Horror Story: Roanoke’ snart på Netflix

‘American Horror Story: Roanoke’ snart på Netflix

03/08/2017 | Flixfilm

Klar til flere grufulde, skrækindjagende og drabelige gyserhistorier? Den 16. august har Netflix Danmark premiere på sjette kapitel af ‘American Horror Story: Roanoke’. Alle afsnit i sæson 6 kan ses med det samme.

I den nye sæson flytter Shelby og hendes mand Matt, fra byen ud til skoven i Roanoke, North Carolina, hvor de køber et hus. Det viser sig dog ikke at være et helt normalt hus for inden længe må familien flygte fra gruopvækkende og overnaturlige fænomener, heriblandt “Piggy Man” – en foruroligende vanskabning.

Hver sæson af ‘American Horror Story’ byder på en helt ny fortælling g med flere af de samme skuespillere, herunder Evan Peters, Lady Gagal, Kathy Bates og Sarah Paulson, i nye roller i hver sæson. I ‘Roanoke’ får de vante skuespillere selskab af Cuba Gooding Jr. og André Holland.

LÆS OGSÅ   Danskerne kaster sig over 'Kastanjemanden'

Sæsonens 10 episoder, der blev vist på amerikansk tv fra september til november 2016, høstede generelt gode anmeldelser og produktionsselskabet har dermed også annonceret en 7. sæson, hvilket antyder at serien stadig er meget populære. Den kommende sæson 7 har fået navnet ‘Cult’. Det må forventes, at denne sæson først kan ses på Netflix Danmark til næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Netflix kan man endvidere finde alle de fem forudgående sæsoner: Murder House, Asylum, Coven, Freak Show og Hotel.

Se ‘American Horror Story: Roanoke‘ på Netflix Danmark fra den 16. august.    Skriv kommentar