Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Horror Story

American Horror Story

14/08/2019 | 3 kommentarer

Se American Horror Story på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare, Kathy Bates
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Dette mørke drama udforsker menneskehedens foruroligende evne til at være ond og spiller på frygten for det overnaturlige og hverdagens rædsler.


Se American Horror Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Horror Story (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om American Horror Story (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Horror Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Horror Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Horror Story (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.3 kommentarer til American Horror Story

 1. Katrine - kl. 21:04, 24-08-2017:

  Hvor er sæson 6 blevet af???

 2. Tina Winther - kl. 01:01, 27-10-2019:

  Ja hvor blev sæson 6af . Andre steder skriver de at de bliver fjernet i takt med der kommer nye men det ka jo ikk passe , og hvorfor sæson 6 og ikke1 . Os dedikeret fans kræver svar

 3. Laura - kl. 22:14, 18-01-2020:

  Hvorfor blev sæson 1,2,4 og 5 fjernet? det var i min mening nogen af de bedste sæsoner især Hotel(sæson 5) og Murder house (sæson 1)

  Skriv kommentar