Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Made

American Made

23/03/2019 | Flixfilm

Se American Made på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Doug Liman
Skuespillere: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons
Spilletid: 115 min
Land: USA, Japan, Colombia
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En narkosmuglende pilot bliver informant og bruger derefter sine forbindelser i regeringen til at smugle kokain for Pablo Escobar.

American Made havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se American Made på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Made ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Made stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Made, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Made er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar