Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Made

American Made

23/03/2019 | Flixfilm

American Made på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Doug Liman
Skuespillere: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright
Spilletid: 115 min
Land: United States, Japan, Colombia
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En narkosmuglende pilot bliver informant og bruger derefter sine forbindelser i regeringen til at smugle kokain for Pablo Escobar.

American Made havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Made på YouTube.Se American Made på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Made ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Made stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Made, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Made er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar