Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Manhunt: The Boston Marathon Bombing

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing

12/04/2023 | Flixfilm

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: William B. Evans, Rick Deslauriers, Phillip Martin
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Der bruges arkivbilleder, uhyggelige genopførelser og eksklusive interviews til at kaste lys over tragedien og de to brødre, der holdt en storby fanget i rædsel.Se American Manhunt: The Boston Marathon Bombing på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Manhunt: The Boston Marathon Bombing på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om American Manhunt: The Boston Marathon Bombing (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Manhunt: The Boston Marathon Bombing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Manhunt: The Boston Marathon Bombing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Manhunt: The Boston Marathon Bombing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar