Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Murder: The Family Next Door

American Murder: The Family Next Door

30/09/2020 | Flixfilm

Se American Murder: The Family Next Door på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Jenny Popplewell
Skuespillere: Nickole Atkinson, Jim Benemann, Luke Epple, Mark Jamieson
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Ved hjælp af råoptagelser undersøger denne dokumentarserie Shanann Watts og hendes børns forsvinden og de rædsler, der fulgte efter.

American Murder: The Family Next Door havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se American Murder: The Family Next Door på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Murder: The Family Next Door ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Murder: The Family Next Door stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Murder: The Family Next Door, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Murder: The Family Next Door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar