Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Odyssey

American Odyssey

12/01/2017 | Flixfilm

Se American Odyssey på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anna Friel, Peter Facinelli, Jake Robinson, Omar Ghazaoui
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En elitesoldat, en selskabsadvokat og en politisk aktivist opdager en dødbringende sammensværgelse, der forbinder terrorister til et vigtigt amerikansk selskab.


Se American Odyssey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAmerican Odyssey (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Odyssey (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Odyssey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Odyssey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Odyssey (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til American Odyssey

  1. Anni - kl. 11:13, 03-09-2017:

    Synes, at serien er fremragende og er dybt skuffet over at læse, at der ikke kommer en sæson 2. Gode skuespillere. De fleste. Ikke alle har måske så meget at arbejde med. Men gennemgående gidt og troværdigt skuespil. Karaktererne er rimelig sammensatte og skal træffe svære valg. En ikke helt ny historie. Lignende er set, men gør den ikke mindre spændende. En kvindelig helt og smukke billeder fra Nordafrika

  2. Kaja - kl. 16:59, 24-04-2018:

    Jeg håber at der kommer en sæson 2. Rigtigt spændene serie,savner en afslutning.

    Skriv kommentar