Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Odyssey

American Odyssey

12/01/2017 | Flixfilm

American Odyssey på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anna Friel, Peter Facinelli, Jake Robinson
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En elitesoldat, en selskabsadvokat og en politisk aktivist opdager en dødbringende sammensværgelse, der forbinder terrorister til et vigtigt amerikansk selskab.

American Odyssey (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til American Odyssey på YouTube.Se American Odyssey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om American Odyssey (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Odyssey (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame American Odyssey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til American Odyssey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til American Odyssey

  1. Anni - kl. 11:13, 03-09-2017:

    Synes, at serien er fremragende og er dybt skuffet over at læse, at der ikke kommer en sæson 2. Gode skuespillere. De fleste. Ikke alle har måske så meget at arbejde med. Men gennemgående gidt og troværdigt skuespil. Karaktererne er rimelig sammensatte og skal træffe svære valg. En ikke helt ny historie. Lignende er set, men gør den ikke mindre spændende. En kvindelig helt og smukke billeder fra Nordafrika

  2. Kaja - kl. 16:59, 24-04-2018:

    Jeg håber at der kommer en sæson 2. Rigtigt spændene serie,savner en afslutning.

Skriv kommentar