Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

American Odyssey

12/01/2017 | 2 kommentarer

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anna Friel, Peter Facinelli, Jake Robinson, Omar Ghazaoui
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.3

Resumé: En elitesoldat, en selskabsadvokat og en politisk aktivist opdager en dødbringende sammensværgelse, der forbinder terrorister til et vigtigt amerikansk selskab.


Se American Odyssey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Odyssey (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Odyssey (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Odyssey herunder:Fra premieredatoen (12. januar, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til American Odyssey er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at American Odyssey (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
2 kommentarer til American Odyssey

  1. Anni - kl. 11:13, 03-09-2017:

    Synes, at serien er fremragende og er dybt skuffet over at læse, at der ikke kommer en sæson 2. Gode skuespillere. De fleste. Ikke alle har måske så meget at arbejde med. Men gennemgående gidt og troværdigt skuespil. Karaktererne er rimelig sammensatte og skal træffe svære valg. En ikke helt ny historie. Lignende er set, men gør den ikke mindre spændende. En kvindelig helt og smukke billeder fra Nordafrika

  2. Kaja - kl. 16:59, 24-04-2018:

    Jeg håber at der kommer en sæson 2. Rigtigt spændene serie,savner en afslutning.

    Skriv kommentar