Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie 2

American Pie 2

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Se American Pie 2 på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktør: J.B. Rogers
Skuespillere: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Jim, Oz, Kevin og Stifler er tilbage – mere liderlige end nogensinde! Efter deres første år på uni mødes de igen og lejer et hus ved stranden sommeren over.


Se American Pie 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Pie 2 havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Pie 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Pie 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Pie 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar