Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » American Pie 2

American Pie 2

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Se American Pie 2 på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktør: J.B. Rogers
Skuespillere: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Jim, Oz, Kevin og Stifler er tilbage – mere liderlige end nogensinde! Efter deres første år på uni mødes de igen og lejer et hus ved stranden sommeren over.


Se American Pie 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


American Pie 2 havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om American Pie 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til American Pie 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til American Pie 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at American Pie 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore